BUCard TL Yükleme Seçenekleri

Şu an için kartınıza para yüklemesi yapmak için Garanti Bankası kanallarını kullanabilirsiniz. Bu kanallardan Şube ve ATM seçeneklerini kullanmak için Garanti Bankası müşterisi olmanız gerekmez.

Akademik Personel
  • Garanti Şubeleri: Boğaziçi Üniversitesi için üniversite ödemeleri seçeneklerinden BUCard ödemesi yapmak istediğinizi belirtin.
  • Garanti Internet Şubesi: Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> Boğaziçi Üniversitesi -> BUCard seçeneğini seçip, T.C. kimlik numaranızı girip istediğiniz miktarı yükleyin.
  • ATM -> Ödemeler -> Diğer Ödemeler -> Üniversite Ödemeleri -> Boğaziçi Üniversitesi -> BUCard seçeneğini seçip, T.C. kimlik numaranızı girip istediğiniz miktarı yükleyin.
İdari Personel
  • Garanti Internet Şubesi: Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> Boğaziçi Üniversitesi -> BUCard seçeneğini seçip, T.C. kimlik numaranızı girip istediğiniz miktarı yükleyin.
Öğrenciler
Diğer Kullanıcılar
  • Garanti Internet Şubesi: Ödemeler -> Kurum -> Üniversite -> Boğaziçi Üniversitesi -> BUCard seçeneğini seçip, T.C. Kimlik numaranızı girip istediğiniz miktarı yükleyin.
  • ATM -> Ödemeler -> Diğer Ödemeler -> Üniversite Ödemeleri -> Boğaziçi Üniversitesi -> BUCard seçeneğini seçip, T.C. Kimlik numaranızı girip istediğiniz miktarı yükleyin.